2016. július 20., szerda

Gyors kis köszöntő - Avagy meghódítjuk a világot

Üdvözlünk mindenkit szerény kis blogunkon. Most nem fogunk kilométereket írni, hogy bemutatkozzunk, elég annyi is, hogy ezt a blogot ketten vezetjük. Egyikünk Laurette Lemaire, akit már ismerhettek a Mad Hatter nevezetű blogról. Másikunk pedig Kerepesi Dia, aki még nem túl jártas ebben a világban, így inkább meghúzódik a háttérben.
És hogy milyen bloggal is érkeztünk nektek?
Azt hiszem, most a Teen Wolf és/vagy Dylan O'brien fanok örülhetnek, ugyanis a blogunk nem másról fog szólni, MINT A NOGITSUNE ÁLTAL MEGSZÁLLT STILES STILINSKIRŐL. Nem tudom, ezt miért írtam így, de hát hatásfokozás kell.
Nem is szeretném túlságosan húzni az időt, íme itt egy rövid összefoglaló:

Mellony Hart egy teljesen átlagos lány, aki boldogan éldegél a barátaival, iskolába jár, minden rendben van vele. Azonban egy nap felbukkan az életében Stiles Stilinksi és ez az egész felfordul. A lány megtelik gyűlölettel, összeveszik a barátaival, és úgy tűnik, kezd teljesen kifordulni magából. Ekkor az iskolában csak boszorkaként emlegetett lány elmondja neki, hogy különleges képességgel rendelkezik. Mellony-nak el kell játszania, hogy Stiles kis rabszolgája lett, majd meg kell ölnie. Azonban a sztori máshogy alakul. Vajon képes a gonosz szerelembe esni? Vajon egy lány tud rossz döntést hozni? Lehet, hogy nem happy end a vég?

Ha felkeltettük az érdeklődésedet ezzel a nyúlfarknyi összefoglalóval, akkor ne habozz feliratkozni a blogunkra, nehogy lemaradj a történtekről!
Puszil mindenkit:
Laurette & Dia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése